Schoolstraat 30 | 8750 Zwevezele
+32 496 25 25 95
Waarom een spa kopen?

Genieten in luxe met gezin en vrienden

Een spa staat voor optimaal genieten in luxe, en dit binnen uw eigen thuis. In het warme water van een buitenspa komt u na een drukke werkdag zonder twijfel tot rust en ontspanning. Samen met uw gezin of vrienden biedt een spa gezellige praatmomenten in de buitenlucht en de perfecte omgeving om relaties te scheppen en te onderhouden. Heerlijk verkoelend in de zomer en verwarmend tijdens de koudere dagen en avonden, kan u van uw jacuzzi het hele jaar door genieten.

Het aangenaam warme water met heerlijke luchtbubbels en de krachtige massagestralen versoepelen bovendien spieren, verminderen gewrichtspijn en zorgen dat alle zorgen en stress van u afglijden. Relaxatie met water zorgt voor een goede en diepe nachtrust, terwijl de hydromassage van rug, benen en voeten leidt tot een betere bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen. Met de toevoeging van natuurlijke etherische oliën aan het water maakt u van uw jacuzzi moment een echt wellness moment.
 

Zorgvuldige installatie en onderhoud van uw spa

Vitaluxe biedt een selectie van kwaliteitsvolle spa’s met uitgebreide opties in verschillende modellen, faciliteiten en mogelijkheden binnen elk budget. Het gaat steeds om baden vervaardigd in duurzame materialen met een mooi design en maximaal comfort. De buitenbaden worden door Vitaluxe professioneel geïnstalleerd in uw tuin of op uw terras, waarbij de ondergrond en aansluiting voor de installatie grondig worden bekeken.

U kan bij Vitaluxe ook terecht voor een jaarlijks onderhoud van de kuip, filters en zuiveringssysteem, en bescherming tegen vorst. Op die manier blijft uw water perfect helder en wordt een optimaal gebruik van uw spa gegarandeerd voor jaren. Ook voor herstelling, eventuele vervanging van onderdelen, onderhoudsproducten, accessoires of producten voor aromatherapie, kan u bij ons aankloppen.

Droomt u van heerlijk ontspannen in een bubbelbad in uw tuin? Bekijk ons aanbod van buitenspa’s of contacteer ons voor een afspraak in onze showroom.