Schoolstraat 30 | 8750 Zwevezele
+32 496 25 25 95
Kwaliteit & service

Van een zorgeloze installatie tot zorgeloos genieten

Bent u van plan een spa of sauna aan te schaffen? Vitaluxe levert kwaliteitsvolle spa's of jacuzzi’s, infraroodcabines, traditionele binnensauna’s en barrelsauna’s voor in de tuin. Als dealer van verschillende kwaliteitsmerken staat Vitaluxe ook in voor de volledige installatie en aansluiting, eventuele herstellingen, vervangen van onderdelen en grondig onderhoud. Op die manier kan u rekenen op een veilig, hygiënisch en energie duurzaam gebruik voor vele jaren.

Verhuist u en wenst u uw spa of sauna mee te verhuizen? Of hebt u een tweedehands spa aangekocht en geen idee hoe deze te installeren? Vitaluxe staat u graag bij in het verhuizen, de plaatsing en een correcte aansluiting.

Via de Vitaluxe webshop kan u vlot onderhoudsproducten, onderdelen zoals filters en afdekhoezen, accessoires als kussens, thermometers en rails, of lekker geurende, aromatische zouten en oliën voor het creëren van ontspannende wellness momenten in uw sauna of spa, bestellen.

Hoe gaat Vitaluxe voor u te werk?

Droomt u van een weldadige infrarood sauna, een hippe barrelsauna of een gezellige jacuzzi in uw tuin? Hebt u echter geen idee welk type bij uw wensen past en of de voorziene ruimte geschikt is?

Op basis van jaren ervaring en vakkennis gaat Vitaluxe samen met u na welk model perfect bij u past, en dit binnen uw vooropgesteld budget. De keuze tussen verschillende modellen en merken is tegenwoordig immers groot en bij de keuze van een infrarood sauna of spa speelt het gebruik, namelijk voor ontspanning of specifieke medische redenen, een grote rol.

Er wordt ook ter plaatse onderzocht of een correcte en veilige installatie mogelijk is op uw plaats van voorkeur. Sauna's op maat worden in pakketten geleverd en kunnen ook op verdiepingen geinstalleerd worden. Een spa heeft echter nood aan een doorgang naar uw tuin of terras van 105 cm breed. Ontbreekt die ruimte, dan moet er rekening gehouden worden met een meerkost voor een installatie over het dak van uw woning met een hijskraan.

Over Vitaluxe

Vitaluxe omvat een klein en hecht team met jaren ervaring en technische kennis in sauna’s, infraroodcabines en spa’s. Naast een zorgvuldige installatie kan u rekenen op een snelle reactie bij nood aan herstelling of onderhoud.

Vitaluxe selectecteert op basis van klantenfeedback een gevarieerd aanbod van producten, die hun kwaliteit en duurzaamheid in materiaal en gebruik hebben bewezen. Hierbij wordt gekozen voor spa’s en sauna’s van Europese leveranciers met een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Deze producten voldoen dan ook aan de normen van de Belgische wetgeving op het gebied van veiligheid.

Voor het aanbod van barrelsauna’s werkt Vitaluxe samen met een Belgisch leverancier. Voor dit type buitensauna kan u terugvallen op een volledige vervaardiging op uw maat.

Vindt u niet wat u zoekt in ons producten assortiment? Aarzel niet en contacteer ons voor meer info of maak een afspraak om een aantal modellen in detail te bekijken.